Bombay Chai

8,45 € incl. btw

PURETEA White Line Black Ceylon 18 builtjes.

Pyramide zakjes individueel verpakt.

Bombay Chai Tea rijk en exotisch. Bombay Chai is een sensationele mix voor een traditionele drank. Kaneel, kruidnagel, Masala aroma en hele bladen van zwarte thee zijn de combinatie van deze uitzonderlijke en intense smaakvolle zwarte thee. Bombay Chai is heerlijk wanneer hij vers gezet is.

  • Op voorraad

Bombay Chai

Bombay Chai Tea rijk en exotisch. Bombay Chai is een sensationele mix voor een traditionele drank. Kaneel, kruidnagel, Masala aroma en hele bladen van zwarte thee zijn de combinatie van deze uitzonderlijke en intense smaakvolle zwarte thee. Bombay Chai is heerlijk wanneer hij vers gezet is, ook lekker met hete melk en suiker.

Filosofie

Pure Tea presenteert u een compleet nieuw theeproduct. Trendy, puur en authentiek. De smaak, de geur, de prachtig kleurende theeblaadjes en de bijzondere vorm van het zakje van Pure Tea maken theedrinken een ware beleving.  Verrassende theesoorten en 100% biologisch samengesteld uit de superieure, eerste pluk: de fijnste theeblaadjes van het seizoen met de hand geplukt en van de beste kwaliteit.

De Pure Tea plantage is gesitueerd in het zuidwesten van India op een indrukwekkende berg. Dit deel van India is onderhevig aan een hoge neerslag, tijdens de moesson periode kan dit oplopen tot 250-300 mm regen per dag. De temperatuur overdag kan oplopen tot 40°C, wat een broeikaseffect creëert van extreme vochtigheid en warmte.

White Line

Topkwaliteit biologische thee in 16 verschillende smaken, per stuk verpakt in een onderscheidend wit piramide-vormig doosje. Met de White Line geeft PureTea de theebeleving een geheel nieuwe dimensie, waarbij kwaliteit en design elkaar versterken. Het unieke concept is met name zeer succesvol in het hogere horecasegment, waar de White Line in de exclusieve PureTea box wordt gepresenteerd. Een persoonlijk smaakadvies en het originele PureTea porselein maken de theesensatie compleet.

Downloaden

Gerelateerde producten