CHEMEX Classic 8 cups

48,00 € incl. btw

Puur design, puur smaak

  • Dit product is niet meer op voorraad

De Chemex® koffiemaker is een elegant, ééndelig, zandloper-vormige kan gemaakt van hoogwaardig, hittebestendig glas. Het traditionele model wordt geleverd met een gepolijste houten kraag en leren stropdas. De kraag dient als een geïsoleerd handvat rond het midden van de koffiemaker.

Er zijn maar weinig producten in deze eeuw die kunnen tippen aan de feilloze mix van design en functionaliteit van de Chemex®. Zijn visuele elegantie heeft zijn plaats verdiend in de permanente collectie van het Corning Museum of Glass in New York. De Chemex® koffiezetter werd ook door het Illinois Institute of Technology geselecteerd als een van de best ontworpen producten van de moderne tijd.

De Chemex® koffiemaker vormt samen met het Chemex-Bonded® koffiefilter perfecte koffie. Klaar, puur, smaakvol en zonder bitterheid of sediment. De koffie komt alleen in contact met het wetenschappelijk ontworpen filter en niet-poreus glas. Met de Chemex®-methode kunt u uw koffie zo snel als u wilt maken zonder bitter te worden. Perfect voor ijskoffie en koffiearoma voor gastronomische recepten. Vanwege de zuiverheid kan de gebrouwen koffie van Chemex® worden afgedekt en in de koelkast worden bewaard voor opwarmen ... zonder de smaak te verliezen!

Gerelateerde producten